Közoktatás MTI

Az államtitkár nem aggódik a tankönyvek miatt

Elolvasom

Kiszámíthatóbb és tervezhetőbb lesz a tankönyvellátás az új struktúrában - erről Czunyiné Bertalan Judit, az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelési államtitkára beszélt az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

Közoktatás Eduline

Meglepő tankönyveket is kaphatnak az iskolások

Elolvasom

Értetlenül nézik a tanárok a tankönyvrendelés új szabályait. Az állami monopóliummal felruházott Könyvtárellátó (Kelló) ebben az évben már nem csomagolja össze a gyerekeknek a tankönyvpakkot, a listán pedig feltűntek olyan könyvek is, amit eddig nem engedélyeztek.

Közoktatás MTI

Új igazgató a Kello élén

Elolvasom

Tőczik Zsolt lesz a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (Kello) ügyvezető igazgatója január 15-től Arany László Tamás helyett - tájékoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős államtitkársága pénteken.

Közoktatás MTI

Még mindig 1600 tankönyv hiányzik az iskolákból

Elolvasom

Három és fél hónappal a tanévkezdés után még több mint másfél ezer kötet pótlását várja a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (Kello) az állami tulajdonba vett két nagy kiadótól, az Apáczai Kiadótól és a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadótól - írta keddi számában a Magyar Nemzet.

Közoktatás MTI

Kello: a kiadók miatt késett a tankönyvek kiszállítása

Elolvasom

Minden iskolába minden lehetséges tankönyvet határidőre kiszállítottak, ha késedelem volt, az a kiadók hibájából fakadt, amelyek nem szállították le határidőre kiadványaikat a társaságnak - nyilatkozta Arany László Tamás, a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (Kello) ügyvezető igazgatója a Magyar Hírlapnak.

1 2 3