szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Méltó emléket állított a vácdukai Benedek Elek Általános Iskola végzős osztálya az elmúlt nyolc évnek és a koronavírus járványnak is.

Mivel március közepe óta nem járhatnak iskolába és többet láttak engem, mint a tanáraikat és az osztálytársaikat együttvéve, ezért úgy döntöttek, hogy a tablójukon is ott van a helyem - írta Facebook-posztjában Győrfi Pál, aki maga is a tabló egyik főszereplője lett.

©

Persze nincs egyedül a vácdukai osztály, láttunk már orvosi igazolásként elkészített tablókat, ballási tarisznya helyett ballagási maszkot. Ha nektek is hasonló tablótok született a járvány miatt, vagy úgy gondoljátok, hogy ti is különös iskolai emléket állítottatok a 2020-as évnek, küldjétek el nekünk Facebookon vagy az [email protected] címre!

Szokatlan megoldások és szóbelit végig ugató kutya - egyetemisták tapasztalatai az online vizsgákról

Csukott szemes vagy feltartott kezes szóbeli, a laptop képernyőjével szembe állított tükör, és a szoba körbemutatása vizsgázás előtt. Ilyen, és ehhez hasonló történetek keringenek az interneten az online vizsgákkal kapcsolatban. Kíváncsiak voltunk, ebből mi lehet igaz, és hogyan élitek meg az idei vizsgaidőszakot, ezért titeket kérdeztünk a rendhagyó félévzárásról.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!