szerző:
Eduline/MTI
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Bár idén elmarad a Campus Fesztivál, de a diákok és a bulizni vágyók nem maradnak koncertek nélkül. Mutatjuk a fellépőket listáját.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a járvány miatt idén elmarad a debreceni Campus Fesztivál. A fesztiváligazgató már akkor elmondta, a fesztivál helyett dolgoznak egy Campus Eleven programsorozaton, amelynek a tervek szerint a nyár végén az új nagyerdei strand, a stadion és a víztorony környéke lesz a helyszíne.

Most kiderült, hogy a Campus Elevent augusztus 19. és szeptember 19. között fogják megrendezni, és az eddigi négy helyett tizenegy alkalommal kapnak fesztiválélményt a bulizni vágyók. A programban fellép többek között a Punnany Massif, Rúzsa Magdolna, Majka & Curtis, a Vad Fruttik, a Kowalsky meg a Vega, a Honeybeast, a Wellhello, Horváth Tamás, a Follow The Flow és a Halott Pénz is.

A szervezők közölték azt is, hogy a Campus Fesztiválra korábban megváltott bérletek automatikusan érvényesek a Campus Eleven rendezvénysorozat minden napjára. A 11 napon túl a bérlet még egy plusz esemény küzdőtéri belépésére is lehetőséget ad: a Debreceni Egyetem különleges tanévnyitó stadionshowjára, a yoUDay 2020-ra, amelyről itt írtunk korábban.

2020. augusztus 26-30. között megszerveznék a 2020-as EFOTT fesztivált is. A fellépőkkel már javában folynak az egyeztetések. Arról, hogy eddig kik jeleztek vissza az új időpontra, itt olvashattok bővebben.

Idén is tarolnak a nyelvi táborok - mutatjuk a legnépszerűbbeket

A táborozó gyerekek és a foglalható táborhelyek száma is csökkent, de mik lesznek a legnépszerűbbek? Mennyit kell fizeni és hol vannak a legnépszerűbb táborhelyek? Mutatjuk az idei statisztikákat.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!