szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A világjárvány idején a Netflix is szeretné támogatni az otthonmaradást, így olyan ingyenes tartalmakat tettek elérhetővé, melyek segítik az otthonmaradók kikapcsolódását.

Több népszerű dokumentum sorozatot is ingyenesen elérhetővé tett saját YouTube-csatornáján a Netflix.

Mindegyik film rendelkezik oktatási forrásokkal, amelyeket a hallgatók illetve a tanárok egyaránt használhatnak.

-írják oldalukon. Hozzáteszik, hogy remélik ezzel kis mértékben tudnak segíteni a tanároknak az egész világon. Közleményükben azt ígérik, hogy a projektek mögött álló alkotókkal interjúkat is készítenek majd annak érdekében, hogy a hallgatók első kézből hallhassák az alkotásokról az információkat.

Ingyenesen nézhetitek például a Our Planet részeit, vagy a csecsemők fejlődését megörökítő Babies-t, de megtaláljátok a Fehér Sisakosok önkénteseiről szóló The White Helmets című rövid dokumentumfilmet is. A teljes listát itt nézhetitek meg.

Fejlesztenétek a földrajz ismereteiteket? Akkor ezeket az appokat érdemes letöltenetek

Jók vagytok föciből? Rajtatok nem tudnak kifogni a vaktérképek, és egy-egy kép vagy zászló alapján is felismeritek az országokat? Ezekkel az alkalmazásokkal tesztelhetitek a tudásotokat.

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2020-as érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.