szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A járvány miatt ti is a négy fal között töltitek a tavaszi szünetet? Itt a remek alkalom, hogy kikapcsolódásképpen megnézzetek egy jó filmet a családdal. Mutatjuk, mit adnak a tévében húsvét vasárnap.

Éjszaka a múzeumban 3. – A fáraó titka

Larry számára nem újdonság, hogy sötétedés után a kiállítási darabok életre kelnek, ám az utóbbi időben mintha furcsán viselkednének. Kiderül, hogy pusztulásnak indult az a tábla, amelynek köszönhetően életre kelnek a teremtmények, és ezt csak a British Múzeumban lehet helyrehozni. Ezért Larry a fiával és néhány műtárggyal együtt Londonba utazik, hogy megfejtse a tábla titkát. A Ben Stiller főszereplésével játszott filmet vasárnap 12:20-tól nézhetitek meg a TV2 csatornán.

Narnia Krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény

A törpökkel, faunokkal, kentaurokkal és óriásokkal benépesített Narnia nevű csodaországról szóló film bakancslistás alkotás. Ha eddig még nem láttátok, vagy szívesen megnéznétek újra, akkor kapcsoljatok 15:50-kor a Viasat 3-ra.

Herkules

Ha animációs filmet néznétek, akkor érdemes vasárnap az RTL Klubra kapcsolnotok, ugyanis 10:05-től kezdődik a Herkules. Valószínűleg a történetet senkinek nem kell bemutatnunk, ezért kedvcsinálónak most előzetes helyett az egyik dalt választottuk ki a meséből.

Korábbi évek díjnyertes rövidfilmjeit nézhetitek meg online

Az idei Friss Hús Budapest rövidfilmfesztivált is el kellett halasztani a járvány miatt. A szervezők azonban nem szerették volna, hogy a közönség filmek nélkül maradjon, ezért online mutatnak be néhányat a korábbi évek nyertes alkotásaiból.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!