szerző:
Eduline/MTI
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Világszerte ingyen elérhetővé vált a Harry Potter-könyvsorozat első kötetének elektronikus és hangoskönyv változata is - jelentette be J. K. Rowling, a sorozat szerzője.

"A tanároknak, szülőknek és gondviselőknek, akik azon dolgoznak, hogy a gyerekek napjai minél normálisabban és boldogabban teljenek, miközben mindannyian otthon ülünk, kijár egy kis varázslat" - jegyezte meg az író.

A Harry Potter és a bölcsek kövének hangoskönyvverzióját angol, spanyol, francia, olasz, német és japán nyelven ezen az oldalon találjátok. Az angol változatot Stephen Fry brit színész olvassa fel. Ezen felül az e-könyvváltozat 20 nyelven lesz ingyenesen elérhető április folyamán.

A Harry Potter-, valamint a Legendás állatok-filmsorozatok rajongóinak hivatalos weboldalán egy aloldalt is létrehoztak a gyerekeknek a házi karantén könnyebb átvészeléséhez, itt részletes információk találhatók az ingyenesen hozzáférhetővé tett e- és hangoskönyv elérhetőségéről.

A Harry Potter At Home elnevezésű projekt keretében a gyerekekre minden héten "varázsszerda" vár, és hírlevélben érkeznek majd hozzájuk a kreatív feladatok, kvízek és ötletek.

Tévhitek és legendák a XIX. századi magyar irodalomból

Oktatási céllal tesz közzé érdekességeket magyar irodalomból Milbacher Róbert író, a Pécsi Tudományegyetem docense.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!