szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Egész nap a gép előtt ülve tanultok vagy tanítotok? Mielőtt kikapcsolnátok a telefont vagy laptopot, levezetésképp csináljátok meg ezt a feladatot - kapcsolódjatok ki egy jó öreg szókeresővel.

A következő feladványt a Wordwall-ról hoztuk nektek, ahol egyéni oktatóanyagokat készíthetnek a tanárok a távoktatás kiegészítéseképp. Most egy egyszerű szókeresőt hoztunk nektek. Kattintsatok a megtalált szavakra vagy azok egy betűjére és szó felvillan. Ha rossz helyre kattantitok, életet veszítetek. Az egész játékra 5 percetek van.

Itt próbálhatjátok ki (ha telefonról nézitek, érdemes asztali verziróra váltani vagy gépen nézni a felbontás miatt):

Máshogy kapcsolnátok ki? Most lehetőségetek van, több, mint 15 ezer könyv közül válogatni, és hangoskönyvekből is választhattok.

Összefogás és ingyen elérhető könyvek: mindenki szabadon olvashat

A koronavírus járvány a hazai digitális könyvpiacra is hatással van. Most lehetőségetek van, több, mint 15 ezer könyv közül válogatni, és hangoskönyvekből is választhattok.

Nem szeretnél lemaradni a legfontosabb információkról? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.