szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Február 15-ig jelentkezhettek az egyetemek és főiskolák szeptemberben induló képzéseire. A nagy hajrá elkezdődött, most már nem csak otthon, hanem az iskolában is napi téma lesz a felvételi. A következő helyzetekkel minden végzős középiskolás megismerkedik a felvételi előtt.

Ismerősek?

Bármennyire is szomorú, sok egyetemistának már az újév másnapján elkezdődött a vizsgaidőszak második felvonása - sokan ugyanis már akkor is vizsgáztak valamiből. Most összegyűjtöttük a vizsgaidőszak legmeghatározóbb állomásait, amit minden egyetemista, minden egyes vizsgaidőszakban átél.

"Jövőre jobban megszervezem a vizsgaidőszakot" - tíz mondat, amit minden hallgató ismer

Bármennyire is szomorú, sok egyetemistának már az újév másnapján elkezdődött a vizsgaidőszak második felvonása - sokan ugyanis már ma is vizsgáznak valamiből. Most összegyűjtöttük a vizsgaidőszak legmeghatározóbb állomásait, amit minden egyetemista minden egyes vizsgaidőszakban átél.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.