szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Közeledik a karácsony, de még nem tudjátok, milyen ajándékkal készüljetek a családtagjaitoknak, barátaitoknak? Most összegyűjtöttünk nektek néhány saját készítésű, ötletes és pénztárcabarát ajándékot.

Konyhafőnököknek

Pinterest

undefined

A képen látható ajándék remek választás lehet anyukáknak, nagymamamáknak vagy sütni-főzni szerető barátoknak. Nincs hozzá szükségetek másra, mint egy habverőre, sok-sok csokira, a csomagoláshoz pedig celofánra, színes szalagra és karácsonyi üdvözlőkártyára.

Édesszájúaknak

Pinterest

undefined

Töltsetek fel három kis befőttesüveget édességekkel vagy éppen a forrócsoki hozzávalóival, majd az egyik üvegre rajzoljátok meg a hóember szemeit és száját. Ezt követően készítsétek el fekete papírból a kalapját, ragasszátok egymásra az üvegeket, végül tekerjetek a hóemberetek nyaka köré egy piros szalagot és kész is az ötletes karácsonyi ajándékotok.  

Könyvmolyoknak

Pinterest

undefined

Ki mondta, hogy egy könyvjelző nem lehet kreatív? Rengeteg videót és lépésről lépésre képeket találhattok az interneten, amikben a képen is látható és ehhez hasonló origami könyvjelzőket segítenek nektek elkészíteni. Nincs hozzá szükségetek másra, mint színes papírra, filctollakra, esetleg színes csillámporokra. A díszítésnél engedjétek el a fantáziátokat.

Fürdőzőknek

Pinterest

undefined

Ha a ti környezetetekben is van olyan családtag vagy barát, aki szeret a kádban relaxálni, akkor a következő ajándék remek ötlet lehet neki karácsonyra. Az elkészítéséhez szükségetek lesz egy nagy befőttesüvegre, különböző, kis kiszerelésű fürdősókra, esetleg fürdőbombákra, valamint körömcsipeszre, körömreszelőre, körömlakkra – az, hogy végül mit tesztek az üvegbe, csak rajtatok áll. Végül a befőttesüveget díszíthetitek karácsonyi üdvözlőkártyával, matricákkal vagy szalaggal – válasszátok a nektek leginkább tetsző kivitelezést.

Három dolog, amiért a diákok várják a karácsonyi szünetet - és három, amiért nem

Már csak pár hét és itt a Karácsony, majd a Szilveszter - december közepén viszont elkezdődik a vizsgaidőszak is. A helyzet minden egyetemistában vegyes érzéseket kelt - mutatjuk, milyeneket.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.