szerző:
MTI
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az autóversenyzés nagyjairól szóló Az aszfalt királyai a mezőnyt lekörözve jutott fel a mozis kasszasikerlista csúcsára. Ezeket a filmeket érdemes megnézni a héten.

James Mangold versenyzős drámájára, amelynek főszerepeiben Matt Damon és Christian Bale látható, 31 millió dollárért (9,4 milliárd forintért)váltottak jegyet a nézők péntektől vasárnapig. A közönség nagy lelkesedéssel fogadta a 98 millió dollárból (30 milliárd forintból) forgatott, a Ford és a Ferrari küzdelmét bemutató filmet, melynek két színészét már Oscar-esélyesként emlegetik.  

A toplista második helyét a második világháborús Midway kapta, a harmadik helyet pedig az Elizabeth Banks rendezte Charlie angyalai foglalták el.

A Paramount családi filmje, a Ne játssz a tűzzel című vígjáték 8,5 millió dollárt (2,57 milliárd forintot) keresett a hétvégén a jegyeladásokkal.

A The Good Liar című, szintén péntek óta a mozikban játszott thriller Helen Mirren és Ian McKellen sztárszereposztással viszont épphogy a nyolcadik lett a tízes toplistán, 5,6 millió dolláros (1,7 milliárd forintos) jegybevételével.

Közben a Joker, Todd Phillips rendhagyó képregényfilmje folytatja töretlen diadalútját az észak-amerikai mozikban és világszerte: a hétvégén sikerült elérnie az egymilliárd dolláros (303 milliárd forintos) jegybevételt.

A nap legcukibb videója: okkal ilyen magas a diákok átlagéletkora ebben az iskolában

Valahogy fel kell tölteni az üresen maradt padokat is. Ilyen, amikor szokatlanul nagy a tanulni vágyók átlagéletkora egy iskolában.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.