szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Kezdődnek a ZH-k, hamarosan le kell adni a beadandókat és a vizsgaidőszak sincs már messze. Négy olyan relaxációs appot ajánlunk, amely segít a meditációban, lazításban, elalvásban.

Az appokat angol nyelven használhatjátok.

1. Calm

Az alkalmazásban találtok légzési és nyújtási gyakorlatokat, relaxációs zenéket, esti meséket és a tudatos jelenlétet (mindfulness) segítő gyakorlatokat különböző témákban, a stresszkezeléstől a koncentrációig. A vezetett meditációs gyakorlatok hossza 3 és 25 perc között változik, így egy rövid szünetbe is belefér a lazítás. Az appot innen tölthetitek le iOS-ra, innen pedig Androidra.

©

2. Relax Melodies

Ez az app az elalvásban segít, a zenei programot pedig saját magatok állíthatjátok össze a természet hangjaiból és fehér zajból. Emellett esti meséket (sci-fi és fantasy témájúak is vannak), meditációs és relaxációs gyakorlatokat hallgathattok, illetve a testet ellazító feladatokat, mozdulatokat is találtok. Az alkalmazást iOS-ra innen, Androidra pedig innen tölthetitek le.

©

3. Aura

Ezzel az appal követni tudjátok, hogy hogyan érzitek magatokat az egyes napokon. Háromperces meditációs gyakorlatokat végezhettek el a stressz és a szorongás enyhítésére, de természeti hangokat és történeteket is hallgathattok. Az appot iOS-ra innen, Androidra pedig innen tölthetitek le.

©

4. Colorfy

A felnőtt színezőkönyv appos változata nagyszerűen pihenteti az agyat és fejleszti a kreativitást, akár párperces szünetekben, akár többórás, elmélyült színezéshez használjátok. iOS-ra innen, Androidra pedig innen tölthetitek le.

©

Mikor kezdődik a vizsgaidőszak a nagyobb budapesti egyetemeken? Itt találjátok a dátumokat.

Készülés a vizsgaidőszakra: ezt az ingyenes appot érdemes letöltenetek a vizsgák előtt

Hamarosan elkezdődnek az egyetemi ZH hetek, közelednek a félévi beadandók és hamarosan itt a vizsgaidőszak is. Most egy olyan appot ajánlunk, amivel a legzűrösebb időszakot is menedzselhetitek.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.