szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Hamarosan elkezdődnek az egyetemi ZH hetek, közelednek a félévi beadandók és hamarosan itt a vizsgaidőszak is. Most egy olyan appot ajánlunk, amivel a legzűrösebb időszakot is menedzselhetitek.

Minden egyetemista tudja, hogy a Neptun sokszor leáll, a naptára pedig bonyolult és nehezen átlátható, arról nem is beszélve, hogy mindig akkor dob ki, amikor a legnagyobb szükség lenne az információkra. Most ajánlunk helyette egy sokkal egyszerűbb megoldást: az Exam Countdown LITE nevű alkalmazást.

Az applikáció naptár és visszaszámláló egyben, ahol vezethetitek, mikor lesznek a vizsgáitok. Ha megnyitjátok az alkalmazást, láthatjátok azt is, hány nap, perc és másodperc van hátra az adott vizsgáig. A nagyobb átláthatóság kedvéért különböző színekkel jelölhetitek a különböző vizsgákat, határidőket és beadandókat.

Ha kíváncsiak vagytok az alkalmazásra, akkor itt elérhető iOs-en az App storeban, androidon a Google Playben.

Kezdődnek a ZH-k: így szerezhetitek be a kötelező olvasmányokat

A félév közbeni dolgozatokhoz, esszékhez lenne szükségetek a szakirodalomra, vagy nekiállnátok a vizsgaidőszakra való felkészülésnek? Így szerezhetitek be a kötelezőket és az önálló kutatáshoz használt példányokat.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.