szerző:
Eduline

Idegen nyelvű szöveget fordítanátok, de a magyar fordítóprogramokkal nem vagytok elégedettek? Ezúttal három olyan online fordítót mutatunk be, amelyekkel több tucat idegen nyelvről, illetve nyelvre fordíthattok.

A worldlingo.com-mal harminchárom nyelvről, illetve nyelvre fordíthattok szöveget: a magyar-angol fordító hagy némi kívánnivalót maga után, de például angolról németre még összetett mondatok esetében is egészen érthetően fordít a program. Egy másik funkcióval egész honlapokat is lefordíthattok, sőt ha emailt szeretnétek írni, csak be kell gépelnetek az üzenet szövegét, a feladó és a címzett email címét. A program lefordítja és elküldi a levelet.

©

A Web Translation oldal hatvan különböző nyelven fordít: a beírt és a lefordított szöveget meg is hallgatjátok, utóbbit a beépített funkciónak köszönhetően emailben is elküldhetitek. Az oldal négy különböző fordítóprogramot ajánl fel, így össze is hasonlíthatjátok a különböző eredményeket. A magyarról angolra és németre fordítás is jól működik.

©

A dictionary.com fordítóprogramjával ötvenhárom nyelvről, illetve nyelvre fordíthattok. Az oldal szegyűjtötte azokat a kérdéseket és válaszokat is, amelyekre nyaraláson szükségetek lehet: ha rákattintotok az adott kifejezésre, és beírjátok a célnyelvet, be is gyakorolhatjátok.

©