szerző:
Eduline

Utazás és nyelvtanulás közben is jól jöhetnek azok az appok, amelyek minden fontos dolgot tudnak, ami külföldre kellhet.

©

Travel Phrasebook

Ez az alkalmazás jól jöhet, ha külföldre mentek nyaralni. Minden olyan kifejezést és fontos szófordulatot ismer, amelyre egy idegen országban szükség lehet.

Csak ki kell választanotok a kívánt mondatot, meghallgatjátok, és már mehet is a társalgás. Ha esetleg bizonytalanok vagytok a kiejtésben, azzal sem kell bajlódni, az alkalmazás kimondja helyettetek a kért kifejezést.

Könnyen kommunikálhattok idegen nyelveken, új kifejezéseket és szavakat tanulhattok. Számos nyelv közül válogathattok, beleértve az angolt, franciát, spanyolt, németet, olaszt, hollandot, kínait, japánt, koreait, oroszt, törököt, portugált, görögöt, arabot, vietnamit, thait, indonézt és hindit is.

Ez az egyik legjobb ingyenes fordító app: kipróbáltuk az iTranslate-et

Nyelvtanulásra fordítanátok a következő néhány hónapot? Mutatunk egy olyan fordító appot, amely magyarul is tud. Az iTranslate app több mint kilencven nyelven tud, többek között magyarul is. Az iTranslate nem csak iOS-en működik, androidos telefonra is letölthetitek. Beszédfelismerő rendszerű, vagyis ha elkezdtek beszélni a telefonba, azonnal fordítja a kiválasztott nyelvre.