szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Angolból már profik vagytok és most kezdtétek el a németet, vagy éppen külföldre utaztok és megbízható segítséget kerestek? Bármelyik is legyen, ezzel az appal most offline is gyakorolhattok és tanulhattok.

A Learn German alkalmazással nincs más dolgotok, csak letölteni és már használhatjátok is. Mivel az app offline is működik, nem kell hozzá semmilyen hálózati kapcsolat, így akár utazás közben vagy külföldön is használhatjátok.

©

Learn German - Lerne Deutsch több mint 2000 általános német kifejezést és fogalmat tartalmaz, 18 témában utazók és kezdő nyelvtanulók számára. Ilyen témák például az üdvözlések, számok, általános fogalmak, szállás, étkezés, színek, városok, család, betegségek és hobbi.

Ha még nem mertek megszólalni, az alkalmazás anyanyelvi kiejtése segít, hogy magabiztosabban kezdjetek bele egy mondatba németül is. Ezen felül az appal gyakorolhatjátok a kiejtést, meghallgathatjátok a szavak helyes kiejtési sebességét és megtanulhatjátok az egyes szavak jelentését, képek és történetek segítségével.

Egy újabb remek alkalmazás, amellyel a kiejtést is gyakorolhatjátok

Appajánlónkban most egy olyan alkalmazást mutatunk, melyben az angol kiejtést és hallásértést gyakorolhatjátok.