szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Szívesen tanulnátok otthonról nyelveket? Most egy olyan alkalmazást ajánlunk, amellyel alapvető fogalmakat és kifejezéseket tanulhattok.

A Rosetta Stone egy komoly nyelvoktató oldal, de ingyenes alkalmazást is kínálnak, amellyel kifejezetten az utazóknak segítenek az alapvető fogalmak és kifejezések bemutatásával.

Az alkalmazásban több tucat képet csatolnak a mondatokhoz, így könnyebb a memorizálás, a kiejtés gyakorlása miatt az adott kifejezéseket hallás után meg kell ismételni. Ha ez nem lenne elég, akkor bizonyos dolgokat még offline módban is használhattok, így nem kell mindig internetközelben lennetek.

Milyen nyelven tanulhattok?

Spanyol (latin-amerikai és európai), angol (amerikai és brit), francia, japán, olasz, német, kínai, portugál, orosz, arab, koreai, holland, görög, héber, hindi, ír, lengyel, svéd, török, valamint vietnami fogalmakat és kifejezéseket is tanulhattok ezzel az appal.

Ha szívesen kipróbálnátok az alkalmazást, itt megnézhetitek. Ha szeretnétek elkezdeni ingyenes online kurzusokat, ezt a 25 oldalt mindenképpen nézzétek meg.

Így tanulhattok idegen nyelveket teljesen ingyen: a három legjobb ingyenes app 2019-re

Cikksorozatunk első részében három olyan alkalmazást mutatunk be, amelyet minden nyelvtanulónak érdemes kipróbálni.