Nyáron rágyúrnátok a nyelvvizsgára? Két ingyenes fordítót ajánlunk, ami segíthet a felkészülésben

Olyan oldalt kerestek, amely a hosszabb mondatokat is helyesen fordítja le? Nem találtatok még igazán jó appot, amellyel útközben is gyakorolhattok, vagy megnézhetitek az idegen szavakat? Íme, két remek fordítóprogram.

Forrás: pixabay

PROMPT

hirdetés
hirdetés
Forrás: online-translator.com

Ezen az oldalon nyolc nyelven - angol, német, francia, olasz, spanyol, portugál, japán, orosz - fordíthattok oda-vissza. Beilleszthettek szöveget, kimásolhatjátok, illetve többek között Facebookon és Twitteren is megoszthatjátok. Az oldalon találtok egy beépített szótárat is: ha a kiinduló szövegben kijelöltök egy szót, a célnyelven megnézhetitek a jelentését.

SDL

Forrás: freetranslation.com

Negyvenhárom nyelvről, illetve nyelvre, köztük magyarra fordíthattok az SDL nevű programmal. Nemcsak begépelt szöveget, hanem fájlokat is fordíthattok, amelyeket .txt kiterjesztésre alakít át a program: a fordítás, bár nem tökéletes, érthető. Az eredményt e-mailen is elküldhetitek.

Nyaraláshoz vagy nyelvtanuláshoz kerestek fordító appot?

Külföldre utaztok, idegen nyelvű szövegeket kell olvasnotok az egyetem vagy a munkátok miatt, esetleg külföldi csoporttársakkal, munkatársakkal kell kommunikálnotok, de nem vagytok biztosak a nyelvtudásotokban? Ma három könnyen használható fordító appot mutatunk nektek. iTranslate Az iTranslate kilencven nyelvről és nyelvre fordít, ráadásul a neve becsapós, nemcsak iOS-en működik, androidos telefonra is letölthetitek.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásFelsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X