Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Mennyire tudtok angolul? Három ingyenes, online szintfelmérő teszt

Több nyelviskola ajánl ingyenes, online szintfelmérő teszteket, amelyekkel pár perc alatt megtudhatjátok, milyen szintű tanfolyamra érdemes jelentkeznetek. Ezek közül ajánlunk hármat.

Forrás: Stiller Ákos

Ezeknek a teszteknek nemcsak akkor vehetitek hasznát, ha beiratkoznátok valamelyik nyelviskolába, hanem akkor is, ha a kormány diplomamentő programjának ingyenes tanfolyamaira jelentkeztek - ehhez ugyanis legalább alapfokú (vagyis B1-es ) nyelvismerettel kell rendelkeznetek.

hirdetés
hirdetés

Az Euro Nyelviskola angoltesztje ötven kérdést tartalmaz, ezt itt érhetitek el. Német, francia, olasz és spanyol nyelvhez tartozó tesztjeiket pedig itt találjátok. A Soter Nyelviskola is több nyelvből kínál ingyenes szintfelmérőket, ezeket itt találjátok. Az angolteszt húsz kérdést tartalmaz, a végeredményből kiderül, hogy A1 és C2 között melyik szinten álltok. A Vist Nyelviskola hosszabb, nyolcvan kérdésből álló tesztjét itt tölthetitek ki.

A diplomamentő programról szóló további cikkeinket itt találjátok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásNyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X