szerző:
Eduline

Három matektesztet ajánlunk nektek péntek reggelre - ha szeretnétek felpörögni a hét utolsó munka- és tanítási napjára, itt a lehetőség.

Milyen gyorsan tudtok fejben számolni?

Meg tudjátok mondani, mikor számoltatok utoljára fejben? A középiskolában már számológépet használtatok, azóta pedig a telefon számológépét hívjátok segítségül, ha valamit ki szeretnétek számolni? A tesztet itt próbálhatjátok ki:

Zseniális matekteszt: mennyire gyorsan tudtok fejben számolni?

Egyszerűnek tűnő matektesztet ajánlunk nektek hétfő estére. A számológépet tegyétek el! Meg tudjátok mondani, mikor számoltatok utoljára fejben? A középiskolában már számológépet használtatok, azóta pedig a telefon számológépét hívjátok segítségül, ha valamit ki szeretnétek számolni? Ezt az egyszerű tesztet a Games for the Brain oldalon találtuk, a feladat mindössze annyi, hogy minél gyorsabban, lehetőleg hiba nélkül összeadjátok a megjelenő számokat.

Kétperces matekteszt: minden kérdésre tudjátok a választ?

A matek az egyik mumus az iskolában. Ha egy kicsit koncentrál az ember, akkor nem minden feladat olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik. A tesztet itt próbálhatjátok ki:

Kétperces matekteszt: ti minden kérdésre tudjátok a választ?

A matek az egyik mumus az iskolában. Ha egy kicsit koncentrál az ember, akkor nem minden feladat olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik. Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel, kattints ide! Az irodalom órákon, az évek alatt nagyon sok verset és műrészletet kell kívülről megtanulni.

Tudtok annyit, mint egy 12 éves?

Érdekes kvízre bukkantunk a BuzzFeeden: ezt a matektesztet 12 éves diákoknak állították össze tanárok, de egyik-másik kérdés a felnőtteken is kifog. Némi angoltudásra szükségetek lesz a teszt kitöltéséhez. Összesen tizenkét kérdést kaptok, ezekre kell helyesen válaszolnotok - az eredményt azonnal megkapjátok. A tesztet itt próbálhatjátok ki:

Ezt a matektesztet senki nem tudja megoldani: nektek menne?

Érdekes kvízre bukkantunk a BuzzFeeden: ezt a matektesztet 12 éves diákoknak állították össze tanárok, de egyik-másik kérdés a felnőtteken is kifog. Némi angoltudásra szükségetek lesz a teszt kitöltéséhez. Összesen tizenkét kérdést kaptok, ezekre kell helyesen válaszolnotok - az eredményt azonnal megkapjátok. Papírt és ceruzát használhattok - a BuzzFeed szerzője szerint szükségetek is lesz rá - számológépet azonban nem.

4-est, 5-öst szeretnék a matek érettségin!

Online képzés célja: Sikeres középszintű matematika érettségi | | Általános- és középiskola , Érettségi, nyelvvizsga , Érettségi felkészítők , Középiskola, érettségi felkészülés