szerző:
Eduline

Újabb ösztöndíjlehetőséget ajánlunk: 16-18 éves diákoknak hirdet négyhetes ösztöndíjat a Benjamin Franklin Nyári Intézet.

©

"Amerikai ösztöndíj teljes finanszírozással! Ha 16-18 éves diák vagy, folyékonyan beszélsz angolul és érdekelnek a nemzetközi kapcsolatok, akkor a Benjamin Franklin Nyári Intézet Transzatlanti Ösztöndíj Programja pont neked való! Ami rád vár: globális problémák megvitatása európai és amerikai fiatalokkal, vezetői készségek fejlesztése, média tréning a kritikus és gondolkodó olvasáshoz, együttműködési projektfejlesztés, közösségi munka, tanulmányi út és tervek jövőbeli együttműködésre" - olvasható a felhívásban, amelyet az EducationUSA Hungary Facebook-oldalán találtunk.

A jelentkezési határidő: 2018. február 4., bővebb információt itt találtok.

Szuper ösztöndíj középiskolásoknak: két évig tanulhattok külföldön

Kétéves külföldi ösztöndíjra pályázhatnak középiskolások a United World Colleges (UWC) nevű szervezetnél - az ösztöndíjasok két évig tanulhatnak európai, észak-amerikai vagy egy ázsiai iskolában. Az UWC több ösztöndíjprogramot is meghirdetett - ezekre a 2018. szeptember 1-jén 16. életévüket már, de 19.