szerző:
Eduline

Idén tavasszal is új helyszínekkel és programokkal várja az érdeklődőket a HVG Állásbörzéje.

Bizonytalan vagy, hogyan tovább a diploma után? Ismered a képességeidet, de még nem tudod, hogyan kamatoztathatod őket legjobban a munkaerőpiacon? Erről szól a HVG Állásbörze.

Érdemes regisztrálni és ellátogatni a programokra, hiszen ha már diákként fontosnak tartod a jövőd építését vagy esetleg friss diplomásként érdeklődsz a számodra elérhető lehetőségek iránt, akkor biztosan te is találsz érdekes programokat, előadásokat.

Ha középiskolások vagytok és érdekelnek a karrierépítési tanácsok, előadások, akkor regisztrljatok és ugorjatok be a Workshop Szigetre, ahol kifejezetten nektek szóló workshopokkal, aktivitásokkal várnak mindenkit a szervezők. Ti alakítanátok a programokat? Akkor töltséte ki ezt a kérdőívet és segítsetek a szervezőknek.

Hogyan lehet regisztrálni?

Ha már regisztráltál egy korábbi Állásbörzére, akkor csupán frissítened kell az adataid. Ha még nem tetted meg, akkor itt megtalálod a regisztrációs felületet.

HVG Állásbörze

Ráadásul, ha február 4-ig regisztráltok vagy aktualizáljátok a korábbi adataitokat, akkor garantál ajándékokat kaptok a helyszínen. Regisztráljatok, és nyerjetek!

 

HVG Állásbörze:

2018 március 7. és 8. a Papp László Sportarénában

Ha ti is regisztráltok, akkor nyerhettek Sziget-bérletet, angliai utazást, tabletet, színházjegyet, MOL Bubi bérletet, okostelefont, könyvcsomagot, szépségápolási termékeket vagy sok más értékes ajándékot.

Pontosan mikor és hol lesz az Állásbörze?

A rendezvény március 7-én és 8-án a Budapest Sportarénában (Budapest, Stefánia út 2, 1143) lesz megrendezve. 10:00-kor van kapunyitás, de a szervezők javasolják, aki tud érkezzen 9-re, hogy kényelmesebb legyen a becsekkolás. 7-én 19:00-ig, 8-án 17:00-ig tartanak a programok.

Érdekel az IT a gyakorlatban? Akkor ez most induló a képzés nektek szól

Ha érdekelnek az IT szakmák és a design, ha ezen a területen helyezkednél el, szívesen tanulnál gyakorlati feladatokon keresztül, akkor van egy tippünk számodra. Újabb UX-képzést indít az xLabs. Mit is jelent ez pontosan? Ahogy már korábban többször is írtunk róla, a UX egy olyan IT-s szakma, amelyre hatalmas kereslet van itthon és külföldön is.