szerző:
Eduline

További konkrétumok jelentek meg a pedagógusok minősítési eljárásáról és a tanfelügyeletről: egy új útmutatót és hat tanfelügyeleti kézikönyvet hoztak nyilvánosságra.

©

Az Oktatási Hivatal kiadta a tavaly decemberben nyilvánosságra hozott minősítési útmutató kiegészített változatát. Elsősorban azok számára állították össze, akik az idei speciális minősítési eljárásban vesznek részt, illetve jelentkeztek a 2015-ös minősítési eljárásra. Még lehet jelentkezni a jövő évi minősítési eljárásra, további részletekért kattintsatok ide.

Az útmutatót a következő szaktárgyakkal és területekkel egészítették ki: tizenhat szaktárgy, alapfokú művészetoktatás, óvodai nevelés, alsó tagozat, napközi, gyógypedagógiai nevelés, könyvtár-könyvtárostanár, pedagógiai szakszolgálat, pedagógiai-szakmai szolgáltatás, gyermekvédelmi és javítóintézeti nevelés. Az útmutatót innen tölthetitek le.

Tanfelügyeleti kézikönyvek

Szintén tavaly decemberben jelent meg az általános iskolák tanfelügyeletéről szóló kézikönyv. Most további hatot hoztak nyilvánosságra: az óvodai, gimnáziumi, szakiskolai és szakközépiskolai, kollégiumi, alapfokú művészeti iskolai, és gyógypedagógiai intézményi tanfelügyeletről. Ezeket innen éritek el.

További cikkeinket a pedagógusok minősítési rendszeréről itt találjátok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!