szerző:
Eduline

Megkötöztek egy három és fél éves gyereket egy Bács-Kiskun megyei óvodában, mert rossz volt. A szülők szerint másfél órán keresztül kellett így ülnie és ennie a fiúnak.

Képünk csak illusztráció
©

Másfél órán keresztül kellett megkötözve ülnie és ennie egy három és fél éves fiúnak egy Bács-Kiskun megyei óvodában a szülők szerint. Egy hétéves diákot bilincselt meg a rendőr - a kulcsot meg elhagyta

A vezető óvónő szerint azonban csak két percre kötözte meg a gyereket egy vékony fonállal, mert az bántotta a többieket.

A Blikknek az óvónő elmondta, megbánta, amit tett. A szülők feljelentették kiskorú veszélyeztetése miatt, és állítják a gyereknek azóta viselkedési gondjai vannak, indokolatlan dühkitörések jönnek rá. Az óvónő ugyanakkor jelezte, már egy évvel ezelőtt is volt a fiúval viselkedési probléma, amit a fejlődési naplóban rögzítettek is. Durva felvétel: verekedni kezdett egy tanárnő a hetedikes diákjával

A rendőrség ejtette az ügyet, a szülők azonban nem hagyják annyiban, szerintük a rendőrség „koronatanúkat” nem hallgatott meg. Amerikában rendőrt is hívtak egy diákra, aki zavarta az órát. A brutális intézkedést itt láthatjátok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!