szerző:
Eduline

Ingyenes képzésre jelentkezhettek amit a Mathias Corvinus Collegium hirdetett meg, az e-learning kurzusok mellett havonta egy személyes képességfejlesztő napon is részt vehettek.

©

A nyolchetes rendszerben működő e-learning kurzusok a tanulók érdeklődési körének megfelelően kínálnak lehetőségeket. A választható témák palettáján többek között megtalálható a modern kori történelem, a nemzetközi kapcsolatok, a pszichológia, a jog, valamint egy magyar és angol nyelvű íráskészség-fejlesztő kurzus is.

Az online képzés mellett havonta egy személyes képességfejlesztő napot is tartanak, amikor a diákoknak lehetőségük nyílik többek között különböző általános kommunikációs és érveléstechnikai, valamint tanulásmódszertani tréningeken részt venni. Az érdeklődők valamennyi kurzus tematikáját és bemutatkozó videóját az intézmény honlapján megtalálható e-learning rendszer menüpontban nézhetitek meg.

A februárban induló, iskola mellett végezhető, ingyenes kurzusokra január 31-ig jelentkezhettek.

Ha egy kicsit szeretnétek egy kicsit közelebbről is betekintést nyerni a Középiskolás Programba, ellátogathatnak a Mathias Corvinus Collegium budapesti székhelyén, január 27-én megrendezendő Pályaorientációs nyílt napra, ahol a továbbtanuláshoz kapcsolódva a legkeresettebb szakmákról is hallhatnak a jelenlévők. 

A Középiskolás Programról, a jelentkezés pontos menetéről az érdeklődők az intézmény honlapján olvashattok bővebben.

Budapestre vettek fel? Így is megoldhatod a lakhatást

Középiskolai tanulmányaikat idén befejező diákok jelentkezését várja a Mathias Corvinus Collegium (MCC) egyetemi programjának Juniorképzése. A budapesti egyetemek nappali tagozatán továbbtanuló érdeklődők augusztus 6-ig pályázhatnak az intézmény iskola mellett végezhető, ingyenes képzésére - áll az MCC közleményében. A képzésre pályázóknak írásbeli, valamint a Collegium vezetőségéből, nevelőtanáraiból és idősebb diákjaiból álló felvételi bizottság előtt szóbeli vizsgát is tenniük kell.