szerző:
Eduline

Vírusszerűen terjed a neten egy videó, amiben egy amerikai lány olyan dolgokról beszél, ami tuti nálad is ki fogja verni a biztosítékot.

©

Az állítólag 18 éves amerikai lány a videóban arról beszél, hogy nemrégiben csetelt egy angol sráccal arról, mennyire jó is a Sims 3 videojáték és mennyire szeretné az egyik kiegészítését – írta a player.hu. Az angol srác erre azt mondta, ő is szeretné, de náluk az simán megvan 15 font.

A lány erre azt ecseteli, hogy bizonyára valamilyen nyelvi nehézség lehetett közöttük (tehát még egyszer: egy angol és egy amerikai között), mert ő nem azt kérdezte meg, milyen nehéz, hanem hogy mennyibe kerül. „Ennek valami köze lehet ahhoz, hol van Anglia. Bár igazából nem tudom, hol van, de szerintem közel van a Jupiterhez. Ha ismeritek a Naprendszert, akkor tudjátok, hogy Amerika a közepén van, Anglia meg közelebb van a Naphoz. Talán emiatt van, hogy különbség van a gravitációban, vagy ilyesmi. Szóval lehet, hogy a 15 font Angliában igazából nagyon könnyű. Ez olyan zavaró. Igazából nem vagyok jó a bolygókban” – mondta.

 

Egy Facebook-oldal meg is osztotta ezt a magasan szántó videót, a kommentekből ítélve pedig sokan nem tudták elhinni, hogy ez nem csak egy vicc. De aki ez utóbbit gondolta, csalódniuk kell. A lány ugyanis pár nap múlva egy új videót osztott meg a Youtube-csatornáján, melyben kikéri magának, hogy megosztották a bejegyzését. Az oldal nevét nem tudja kiolvasni, de ez már csak egy szösszenet.

Előtte ugyanis szintén van egy videó, amelyben azt fejtegeti hatalmas buzgalommal, hogy a nézők tudták-e, hogy több, mint 5 nyelv van a világon és mi szükség van a „britre, a kanadaira, a hawaiira, amikor csak egyetlen egy nyelv kell: az amerikai”. Még több érdekes videót találtok itt.