szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A héten - bár nem a hagyományos formában - kinyitnak az iskolák, és ha minden jól megy szeptemberben már csak emlék lesz a távoktatás. Hamarosan az idei tanév is véget ér, úgyhogy most titeket kérdezünk a tavaszi időszakról. Mondjátok el, nektek mi hiányzik vagy hiányzott a legjobban az elmúlt három hónapban?

Mától, azaz június 2. és június 15. között bár a távoktatás továbbra is megmarad, már egyéni vagy kiscsoportos foglalkozást szervezhetnek az iskolák azoknak a diákoknak, akiknek elmaradásuk van, vagyis fel kell zárkózniuk a tananyagban.

A tanév június 15-ével véget ér, június 26-ig minden általános- és középiskola felügyeletet szervez majd, így napközit, szakkört, sportfoglalkozást, felzárkóztatást és fejlesztőfoglalkozást is tarthatnak majd.

Ugyan még hivatalosan nem ért véget a 2019/2020-as tanév, mi most arra vagyun kíváncsiak, nektek mi hiányzott legjobban az iskolából:

Ha bármilyen történetetek van a távoktatással és azzal kapcsolatban, hogy hogyan éltétek meg ezt a pár hónapot, és szívesen megosztanátok velünk is, akkor írjátok meg az [email protected] címre, vagy küldjetek üzenetet Facebookon.

Kevesebb diákkal, maszkokkal és figyelmeztető táblákkal indulnak az iskolák

Az óvodák a gyerekek háromnegyedére, az iskolák azonban jóval kevesebb diákra számítanak az újranyitások után.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!