szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az időjárás napról napra egyre jobb, a diákok többsége pedig egyre többet gondol a tavaszi szünetre. Megnéztük, mennyit kell még várni a második félév első iskolamentes időszakáig. Itt a 2020-as tavaszi szünet pontos dátuma.

A tavaszi szünet előtti utolsó tanítási nap 2020. április 8. (szerda), a szünet utáni első iskolai nap pedig 2020. április 15. (szerda).

©

Az idén érettségizőknek ezt követően egy komoly időszak veszi majd kezdetét, ugyanis hamarosan kezdődik az érettségi szezon előtti utolsó hajrá, majd az írásbelik.

A 2020. tavaszi érettségi a magyar nyelv és irodalom írásbelivel kezdődik május 4-én. Az utolsó írásbeli vizsgát május 25-én írják a diákok, olasz nyelvből. Az emelt szintű szóbeli vizsgákat június 4-11. között, a középszintű szóbeliket pedig június 15-26. között tartják.

Mikor lesz a 2020-as tavaszi érettségi? Itt az összes vizsga dátuma

Mikor kezdődik és meddig tart a május-júniusi érettségi, és mikor vizsgáznak az egyes tárgyakból a diákok? Itt a menetrend.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.