szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Szeptember 20-ig jelentkezhettek az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyre (OKTV): a diákok november és április között mérik össze a tudásukat a különböző tantárgyakból.

Szeptember 20-ig jelentkezhetnek a középiskolás tanulók az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyre (OKTV), kivéve a filozófia szekciót, amelyre 2020. január 8. a határidő. A jelentkezést annak az iskolának az igazgatójához kell benyújtani, amellyel az adott tantárgy vonatkozásában a diáknak tanulói vagy vendégtanulói jogviszonya van.

A részleteket a jelentkezési feltételekről és a jelentkezés menetéről megtaláljátok az Oktatási Hivatal honlapján, ahol a versenynaptár és az egyes tantárgyi versenyek leírása is elérhető.

Itt a pontos dátum: mikor lesz az idei őszi szünet?

Az általános és középiskolásoknak már javában tart a tanítás, de mikor lesz a következő pihenő? Itt az idei őszi szünet pontos dátuma.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.