Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Dél-Koreában egyszerű módszerrel szoktatják le a gyerekeket az okostelefonokról

Dél-Koreában mindenféle modern függőséget elég komolyan vesznek.

Az al-Dzsazíra egy olyan dél-koreai táborban forgatott, ahol hetekig offline életre kényszerítenek okostelefonjuktól függő fiatalokat.

Inside a South Korean rehab for Internet addicts

As of last year, 29% of all South Korean teenagers were at risk of smartphone addiction, while 12.5% were at risk of Internet addiction disorder, according to South Korea's government. Al Jazeera's Harry Fawcett visited a rehab centre for Internet addicts in Muju, North Jeolla Province.Also Watch: Road Rage: Now Made in Chinahttps://facebook.com/aljazeera/videos/vl.754615191316007/10154075215548690

Posted by Al Jazeera English on Tuesday, 8 March 2016

A riport szerint a megvonás korai tünetei közé tartozik az agresszió, és sokan úgy vélik, nem bírják ki az egy hónapot, ezért szökni próbálnak.

hirdetés
hirdetés

Korábban írtunk már a kínai internetfüggők táborairól, ahol azért elég brutális dolgok is történtek már.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X