Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Leopárd tört be egy indiai iskolába: videó

Nincs házim, megette a leopárd – egy indiai iskolában nem is lett volna olyan meglepő, ha ezzel a kijelentéssel indul a hétfő.

Forrás: Facebook

Ugyanis nemrég egy jól megtermett leopárd sétálgatott az iskola folyosóin.

hirdetés
hirdetés

A brit Channel 4 által nyilvánosságra hozott videón látszik, ahogy az állat később egy emberre is rátámad, már az iskolán kívül. Összesen hat embert sebesített meg a nagymacska, de komolyabb baja szerencsére senkinek nem lett.

A csatorna szerint az állatot egy 10 órás hajtóvadászat után elkábították, és befogták. Azóta már szabadon is engedték egy közeli erdőben.

 

Leopard prowls Indian school

A leopard has been spotted on CCTV prowling the halls of a school in India before attacking a man on the grounds.The animal was tranquilised late in the evening after a large scale operation to capture the big cat.

Posted by Channel 4 News on Sunday, 7 February 2016
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X