szerző:
Eduline

Baseballütővel támadt rá gyermeke iskolatársaira egy nő Dél-Angliában, mert állítása szerint a diákok rendszeresen bántották a fiát – adta hírül a Daily Mail.

A négygyermekes édesanya az iskolabuszon kezdte fenyegetni a diákokat, mert többször is bántották és kirabolták 11 éves fiát. A 30 éves Natasha Hayley azért szánta el magát a lépésre, mert úgy érezte, az iskola és a rendőrség semmit nem tesz azért, hogy fiát megvédje az atrocitásoktól – írja a lap.

A nő ügyvédje szerint a fiút az iskolabuszon támadta meg néhány diák még tavaly novemberben, de a történtek után hiába próbált kapcsolatba lépni az iskolával és a rendőrséggel – bár a Kent megyei rendőrség állítólag azonnal vizsgálatot indított az ügyben.

Az eset után a fiút ismét bántották, majd kirabolták az iskolában. Az édesanya újra tájékoztatta az intézmény vezetőjét a történtekről, ám mikor látta, hogy semmit nem tesz, hogy megoldja a problémát, úgy döntött, saját kezébe veszi az ügyet. Az iskolabuszon utazó diákokat éppen baseballütővel fenyegette, amikor a rendőrök elfogták.

„Nem hagyhattam, hogy ezek a diákok terrorizálják a fiamat, valakinek meg kellett védenie őt” – mondta a nő. Ügyvédje szerint az anya elismerte, hogy túllépte a határt, és megbánta tettét. Fiát mindenesetre kivette a Kent megyei Wilmington iskolából, és átvitte egy másik intézménybe. Bár a bíró „végtelenül ostobának” nevezte az anya viselkedését, végül csupán 150 óra közmunkára ítélte.

eduline