szerző:
Eduline

...és tényleg, ilyen lett az új oldal: minden maradt, amit szerettetek, csak a külső változott meg.

...és tényleg, ilyen lett az új oldal: minden maradt, amit szerettetek, csak a külső változott meg. Ideje volt, a 2007-es idulás óta rengeteg minden történt, hogy csak a legfontosabbat kiemeljük, eltelt 4 év.

A témák maradnak: az eduline-on ezután is megtaláljátok a legfontosabb tudnivalókat az érettségiről, a felvételiről, a pontszámítás szabályairól és a várható ponthatárokról, de olvashattok a nyelvtanulásról és a felnőttképzésről is. Ahogy már megszokhattátok, rendszeresen beszámolunk a közoktatás és a felsőoktatás átalakításáról – utánajárunk, milyen változásokra számíthattok a következő években, szóra bírjuk a rektorokat, a hallgatókat és az oktatáspolitikusokat.

Továbbra is várjuk kérdéseiteket, ha nem tudtok eligazodni a házirend és a jogszabályok útvesztőjében, és ha a tanulmányi osztályon csak vonogatják a vállukat a problémáitokra. A nap legfontosabb témáit a felső szürke sávban találjátok, legjobb és legaktuálisabb cikkeinket pedig a jobb oldali dobozban nézhetitek meg.

A puska.hu-t és a pontszámkalkulátort a jobb felső sarokban, a rovatok közül választhatjátok ki

Ha olvasónaplóra, jegyzetekre vagy kidolgozott tételekre van szükségetek, böngésszetek a puska.hu-n, amelyet a jobb felső sarokba kattintva érhettek el. Innen letölthetitek mások jegyzeteit és dolgozatait, vagy megoszthatjátok saját anyagaitokat. Felvételipontszám-kalkulátorunkat szintén a jobb felső sarokban találjátok, míg a 2011-es felvételi ponthatárokat és a legfrissebb egyetemi-főiskolai rangsort a felső szürke sávra kattintva nézhetitek meg.

Ha kérdésetek, problémátok vagy ötletetek van, írjatok az [email protected], és persze like-oljátok az eduline-t a Facebookon, nemsokára ezren leszünk!

Az eduline csapata