szerző:
Eduline

CEU-s hallgató és oktató, corvinusos diák, az ELTE társadalmi nemek tanulmányának igazgatója, valamint az MTA munkatársa is felszólal a szombati felsőoktatási tüntetésen.

©

Elkezdték bejelenteni a holnapi (november 24-ei) felsőoktatási tüntetésen felszólalókat. A CEU-ért és a felsőoktatásért vonulnak utcára a demonstrálók.

A Kossuth téren felszólal Kövér-Van Til Ágnes, az ELTE társadalmi nemek tanulmányának igazgatója, Szűcs Zoltán Gábor, az MTA munkatársa, Szíjártó Imre, szervező, a CEU diákja Tamás Gáspár Miklós, filozófus és a CEU vendégtanára, valamint Molnár Via, a Corvinus diákja.

Ahogyan azt már korábban megírtuk, a szervezők hárompontos követeléslistát tettek közzé, amelyben többek között arra szólították fel a kormányt, írja alá a CEU-szerződést. A demonstrálók szombaton 14 órakor gyülekeznek majd a Fővám téren, ahonnan vonulnak majd Kossuth térre.

Újabb tüntetés: szombaton ismét utcára vonulnak a CEU-ért és a felsőoktatásért

Újabb tüntetés tartanak szombat délután Budapesten, a szervezők hárompontos követeléslistát tettek közzé, többek között arra szólították fel a kormányt, írja alá a CEU-szerződést. „November 24-én már csak egy hét fog elválasztani minket a CEU Budapestről való kiűzésétől.