szerző:
Eduline

Beadandót, tanulmányt vagy szakdolgozatot írtok, de nem tudjátok, hogyan ellenőrizhetnétek magatokat? Itt egy oldal, amellyel megkereshetitek az idézeteket, és plágiummentesíthetitek a szöveget.

©

KOPI

A plagizálás szellemi tolvajlás - figyelmeztet a Magyar Tudományos Akadémia plágiumkereső oldalán. A KOPI-n lehetőségetek van saját dokumentumaitok, valamint a mások által feltöltött dokumentumok között azonos részeket, hasonlóságot, esetleg teljes egyezést keresni. A legjobb az egészben, hogy az oldal nyelvfüggetlen algoritmusa miatt ezt bármely európai nyelven megtehetitek.

©

Igaz, a szolgáltatás csak az angol és magyar Wikipédiából átvett idézeteket és azok fordítását képes megtalálni. A rendszerben regisztrációt követően lehetőség van házi dolgozatok, cikkek és szakdolgozatok összehasonlítására, az eredeti szerzők vagy az idézett szerzők megtalálására, továbbá méri az idézetek számát és a két dokumentum közötti átfedést.

Zseniális folyosói játékot készítettek a diákoknak a bólyi iskola pedagógusai

Különleges készségfejlesztő pályán játszhatnak a Bólyi Általános Iskola diákjai. Ez történik, amikor kreatív pedagógusok dolgoznak együtt. Készség- és képességfejlesztő pályát készített az iskola folyosójára a Bólyi Általános Iskola alsós munkaközössége - olvasható az iskola Facebook-oldalán, ahol egy videót is közzétettek a pályáról.