szerző:
Eduline

Különleges ösztöndíjra jelentkezhettek, ha ti is valamilyen magyar felsőoktatási intézményben tanultok, és szeretnétek alap- mester- és doktori szintű részképzésben külföldre menni.

©

Meghirdették Brunei állam ösztöndíjprogramját magyarországi felsőoktatási intézményekben tanuló hallgatók számára, a 2018/2019-es tanévre.

Mit tartalmaz ez az ösztöndíj?

Az ösztöndíj tandíjmentességet, utazási támogatást, havi ösztöndíjat, kollégiumi elszállásolást és biztosítást fedez. Pályázni négy különböző felsőoktatási intézménybe lehet.

Kik pályázhatnak?

Feltétel, hogy az alap- és mesterszakra jelentkezők 18-25 év közöttiek, a posztgraduális képzésekre pályázók kora maximum 35 év legyen (2018. július 31-ig). Ezen felül kötelező az angolnyelv-tudás.

Meddig lehet pályázni?

Pályázati határidő: 2018. február 28., bővebb információkat itt olvashattok angol nyelven.

Havi 240 ezer forintot is kaphattok, ha elnyeritek ezt az ösztöndíjat

Idén is meghirdette a kormány a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjat. Természetesen ahhoz komoly eredmények kellenek, hogy megkapjátok a havi 240 ezer forintos összeget. Itt találjátok a részleteket. A Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjat azok kaphatják meg, akik 35 év alattiak, hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek, olimpiai sportágakban sportolnak, és tanulmányaik ideje alatt esélyük van arra, hogy Európa-bajnoki, világbajnoki vagy olimpiai érmet szereznek.