szerző:
Eduline

A konvergencia régiók - Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld, Közép-Dunántól, Nyugat-Dunántúl és Dél-Dunántúl - hallgatói május 30-ig jelentkezhetnek a Campus Hungary külföldi ösztöndíjaira.

©

Ha mindig is ki szerettétek volna próbálni a külföldi tanulást, ne habozzatok: május 30-ig még jelentkezhettek a Campus Hungary ösztöndíjaira. Most csak a konvergencia régiók hallgatói pályázhatnak, az ösztöndíj összege azonban 15 százalékkal emelkedett, így akár 250 ezer forintos havi juttatást is kaphattok.

Feltétel az aktív hallgatói jogviszony - kivéve PhD-hallgatók és szakmai gyakorlatra pályázók -, már elvégzett két félév, a pályázáskor megjelölt munkanyelv középszintű ismerete, a küldő és fogadó intézmény támogatása.

A pályázatok elbírálásakor előnyt élveznek azok, akik OTDK-helyezettek, műszaki vagy természettudományi területen folytatják tanulmányaikat, illetve külföldi tevékenységük kreditelismeréssel jár. A hallgatók féléves részképzésen, szakmai gyakorlaton, rövid és csoportos tanulmányúton vehetnek részt. A jelentkezés részleteit itt találjátok.

A Campus Hungary ösztöndíjairól itt, a legnépszerűbb külföldi ösztöndíjakról pedig itt olvashattok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!