szerző:
Eduline

Kikészült a vizsgadrukktól a California State University egyik végzős hallgatója: a lány az egyetemi könyvtárban...

Kikészült a vizsgadrukktól a California State University egyik végzős hallgatója: a lány az egyetemi könyvtárban rendezett jelenetet, miután csoporttársai megzavarták a tanulásban. Az egyik diák mobiltelefonjával rögzítette az esetet, a felvételt eddig majdnem egymillióan látták a YouTube-on – írja a Daily Mail.

A videó egyik jelenete: dühösen közelít a diáklány társai asztalához
©

„Ne lélegezzetek olyan hangosan” – állítólag ezzel a mondattal kezdődött a veszekedés. A lány magából kikelve utasította rendre a nevetgélő hallgatókat az olvasóteremben üldögélő ötven diák füle hallatára. A videó tanúsága szerint a diákok élvezték a műsort, mert újra és újra provokálni kezdték a dühös lányt, aki többször is visszatért az asztalukhoz.

A lány valószínűleg a közelgő vizsgaidőszak miatt volt ennyire frusztrált. „Mi bajotok van?” – tette fel a kérdést dühösen a terem közepén, majd visszasietett a helyére, és ingerülten rácsapott az asztalra. A videó itt véget ér, ám az egyik szemtanú szerint az igazi őrjöngés csak ezek után kezdődött – erről azonban már nem készült felvétel. Milyen hatással lehet a vizsgaidőszak a szervezetedre, milyen legális és illegális szerekkel próbálnak ébren maradni az egyetemisták egy-egy fontosabb vizsga előtt? Összefoglalónkat itt olvashatod el.