szerző:
Eduline

A furcsa étkezési szokásaitok, a kedvenc pizsamátok mintája és az énektudásotok, amit minden reggel megcsillogtattok zuhanyzás közben. Ezek azok a titkok, amelyeket csak egy lakótárs ismerhet.

©

A College Times összeszedte a legzavarbaejtőbb titkokat, íme a legjobbak.

1. Ketchupos kenyér, zacskós leves, nutellás háztartási keksz? Csak a lakótársatok tudja, mi az az "étel", amire akkor fanyalodtok, ha nincs kedvetek főzni. Nyolc étel, amivel minden kollégistát ki lehet kergetni a világból.

2. Nyűgösek vagytok, kábán keresitek az ásványvizet, vagy fura paradicsomos löttyöt isztok - a lakótársatok felismeri, hogy épp a másnaposság szokásos tüneteit produkáljátok.

3. Sosem készült róla fotó, a szüleitek elől is igyekeztek titkolni, de a lakótársatok bizony már kifigyelhette, hogyan néz ki az arcotok, amikor igazán idegesek vagytok. És sosem fogja elfelejteni.

4. A legjobb barátaitoknak sem vallanátok be, nem hogy anyátoknak, de egy lakótárs bizony pontosan tudja, hány órát töltötök sorozatnézéssel és virtuális zombik irtásával.

5. Amikor vendégeket vártok, mindig kipucoljátok a szobátokat és még a hónapos pizzás dobozt is kidobjátok, de a lakótársatokat nem verhetitek át, ő pontosan tudja, milyen rendetlenek vagytok.

6. Azt hiszitek, nem hallatszik ki az énekhangotok a fürdőből? De, és a lakótársatok már jól ismeri. Túlélőcsomag kolisoknak: hét szabály, amit érdemes betartani.

7. Nincs kedvetek elmenni arra a bulira, és csak a lakótársatok tudja, hogy a "most nem érek rá, dolgom van" jelentése az, hogy már nincs kedvetek kibújni a takaró alól.

8. Ehhez hasonlóan azt is csak a lakótársatok tudja, egészen pontosan milyen gyakran vagytok képesek egész nap pizsamában maradni.

9. Azt még talán a közeli barátaitok is tudják, melyik a kedvenc bögrétek, azt viszont, hogy valójában mennyire imádjátok azt a bögrét, csak egy lakótárs tudhatja.

10. És persze csak ők tudják, milyen király lakótársak vagytok. Velük ellentétben: képek arról, milyenek a világ legrosszabb lakótársai.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!