szerző:
Eduline

A csípős szósz a gasztronómia magasiskolája, az egyetemi barátságok pedig valóban egy életre köttetnek.

©

A Buzzfeeden tizenhárom fontos "bölcsességet" gyűjtöttek össze, amelyekre csak az egyetemi, főiskolai élet és a kollégium taníthat meg titeket.

A barátság fő kritériuma, hogy szomszédok legyetek. Mindenki ugyanolyan lusta, mint ti, így nagyobb erőfeszítést biztosan nem tesztek azért, hogy találkozzatok.

Sampon vagy tusfürdő a fürdőszobában? A koliban ez nem is olyan természetes. Visszasírjátok azokat a napokat is, amikor mezítláb zuhanyozhattatok.

Az interneten mindent megtaláltok, amire szükségetek lehet. A professzor talán kiköti, hogy ne idézzetek Wikipédia-szócikkeket, de ez nem tarthat vissza titeket attól, hogy használjátok az oldalt.

A mosás maga a pokol
- legalábbis a kollégiumban.

Egészen addig fogalmatok sincs, mi a szakdolgozatotok valódi témája, amíg el nem kezditek írni az összefoglalást.

Azzal nyugtatjátok magatokat, hogy minél később vacsoráztok, annál kevésbé számít az étel kalóriatartalma. Ettől minden egyetemistának tartania kell?

Csípős szószt tesztek mindenre, mert meggyőződésetek, hogy ez olyan, mintha felvettétek volna a kulináris művészetek minort.

A hazatelefonálás a hét fénypontja. Mármint az otthon maradt kutyátokkal skype-oltok rengeteget, de ez is valami, nem?

De azért az életetek legfontosabb szereplője mégis a szobatársatok. Ezeken a fotókon röhög az internet - ilyen az élet a kollégiumban.

Ha pedig valaki azt mondja, az egyetemi, főiskolai barátságok egy életre köttetnek, már elhiszitek neki.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!