szerző:
Eduline

Az alábbi népszerű és híres emberek mind úgy gondolták, hogy a karrierépítés, a rengeteg elfoglaltság és utazás...

Lisa Leslie - online végezte el az MBA-képzést
©

Az alábbi népszerű és híres emberek mind úgy gondolták, hogy a karrierépítés, a rengeteg elfoglaltság és utazás mellett nem fér bele az életükbe egy egyetem is, ezért úgy döntöttek, online szereznek diplomát. Az OnlineUniversityData listája.

Lisa Leslie, a volt profi kosárlabdajátékos és amerikai modell a University of Southern Californián szerzett BA-diplomát, majd nem sokkal később úgy döntött, tovább tanul; ezúttal azonban online végezte el az MBA (Master’s of Business Administration) képzést a University of Phoenixen.

Ugyanezt az online szakot végezte el Kirkland H. Donald amerikai admirális is, aki korábban az amerikai tengerészeti akadémián tanult. A neves kosaras, Shaquille O’Neil pedig első és egyetlen diplomáját szerezte meg ebben az intézményben: 1992-ben félbehagyta a Louisiana State University képzését, de édesanyjának megígérte, hogy egyszer diplomát szerez – 2005-ben végre teljesült mindkettejük álma.

Sharon T. Freeman neves író – aki az afrikai női vezetőkről szóló könyvével vált igazán híressé – pedig egyenesen PhD fokozatot szerzett a Walden University internetes képzésén. A szintén az irodalom berkein belül jeleskedő Lonnie B. Hodge költő büszke arra, hogy az Excelsior Universityn folytatott tanulmányai alatt „egyszer sem lépte át” az intézmény kapuját, mégis teljes értékű diplomát szerzett. A legnépszerűbb online kurzusokról itt olvashattok bővebben.