szerző:
Eduline

A Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék azt jelentette, hogy "nagyon kedves ember".

A Szárnyas fejvadász folytatásán dolgozó stáb Magyarországon forgat, ezért a Harrison Ford kis országjárásra indult.

A napokban sorra jelentek meg a beszámolók, hogy éppen hol járt a színész, így megtudhattuk, hogy kerékpárboltban járt, kávézik, szereti a kutyákat, valamint egy vidéki halászcsárdánál is feltűnt az új kerékpárjával.

A buliból úgy tűnik az SZTE Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszéke sem szeretett volna kimaradni, ezért sajátos módját választották az ismerkedésnek:

Tegnap reggel minket is meglátogatott Harrison Ford. Erre "biciklizett", és beugrott az egyik óránkra. Nagyon kedves ember.
#harrisonford #szte #szeged #yeskidding

Senkit se zavarjon meg a látvány, hogy kitavaszodott a Harrison Ford érkezésére az egyetem környéke, vagy az Ezeréves Sólyom a tetőn, az összeütöt fotó egyszerűen a rajongás bizonyítéka lehet. Hátha a színész fülébe jut az akció, és valóban ellátogat az egyetemi városba - gondolhatják.

Matthew McConaughey egyetemi oktató lesz

A színész a következő tanévtől nem csak sokoldalú játékáról lehet ismert. Az austini University of Texas a múlt héten bejelentette, hogy egykori tanítványuk, Matthew McConaughey visszatér alma materéhez - írja a Los Angeles Times . Az Oscar-díjas színész azonban nem távolodik el szakmájától, az egyetemen is filmkészítő kurzusokon tart előadásokat.