szerző:
Eduline

Munkát szerez a tatabányai Modern Üzleti Tudományok Főiskolája (MÜTF) azoknak a hallgatóknak, akik jelentkezéskor vállalják, hogy a tandíjat vagy annak egy részét ledolgozzák.

A diákoknak szakmai profiljukba vágó munkát keresnek. Azoknak, akik már a jelentkezéskor, vagyis február 15-ig jelzik, hogy ledolgozzák tandíjukat, a főiskola saját iskolaszövetkezetén keresztül keres álláslehetőséget – mondta a Napi Gazdaságnak Tóth Gábor, a Modern Üzleti Tudományok Főiskolájának főtitkára.

A Modern Üzleti Tudományok Főiskolája

Bekapcsolják a programba azokat a cégeket és vállalatokat, amelyekkel eddig is szoros kapcsolatot alakított ki az intézmény. Várhatóan nem tudnak mindenkinek állást találni, ezért előfordulhat az is, hogy a hallgató a tandíjnak csak egy részét tudja ledolgozni. A fennmaradó rész kifizetésére azonban egyedi megoldásokat találunk - magyarázta a főtitkár.

A munkavállalás nem mehet a tanulás rovására: a programban részt vevő diákoknak ugyanis egyéni tanrendet, elektronikus tananyagot, videokonferenciás konzultációt biztosítanak. A hallgatók havi 4500 forintért notebookot is bérelhetnek. A főiskola a legtehetségesebb hallgatóknak ösztöndíjprogramot szervez, ez a lehetőség azok előtt is nyitva áll, akik részt vesznek a munkavállalási programban.

eduline