szerző:
Eduline

A fiatal, 17 éves lányt az oroszországi vizsgák előtt szokásos biztonsági ellenőrzés közben a férfi őr arra kérte, hogy vegye le a melltartóját.

©

A fiatal, 17 éves lányt a vizsgák előtt szokásos biztonsági ellenőrzés közben a férfi őr arra kérte, hogy vegye le a melltartóját. A férfi azzal indokolta a kérést, hogy az eszköz mindig becsipogott, mikor az említett ruhadarabhoz ért - írja a 24.hu.

A levetkőztetett lány testvére elmondta, hogy a nővérének átlátszó ruhában kellett átmennie a fémdetektoron. A beszámolók szerint a szigorú ellenőrzések az iskolában nemcsak arról szólnak, hogy elveszik a diákoktól a mobiljaikat, hanem sokszor meg is alázzák őket.

A lány az eset után sokkot kapott, kétszer hívták ki hozzá az orvost, de azt nem engedték, hogy a szüleinek telefonáljon. Az iskola vezetése szerint a szülők a hibásak, mert minden diáknak el lett mondva, hogy ne viseljen olyan ruhadarabot, amiben fém is található. Az iskolában nem ez volt az eslő ilyen eset, sok egykori diák beszámolt hasonló tortúráról, amit el kellett szenvedniük a vizsgák előtt.

Szexuális tartalmú üzeneteket küldött 13 éves diákjainak, bíróság elé áll

Facebookon lépett kapcsolatban általános iskolai tanítványaival az az abai tanár, aki kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt áll a székesfehérvári bíróság elé - írja a Bors. A vádirat szerint a pedagógus a 2015-ös tanév kezdetétől egészen 2016 elejéig három hetedikes és egy nyolcadikos tanítványának küldött szexuális tartalmú üzeneteket, illetve képeket.