szerző:
Eduline

Matematikai igaz-hamis kvízzel gyakorolhattok a közelgő matekérettségire, de azt is kipróbálhatjátok, meg tudjátok-e oldani a korábbi érettségi feladatokat. Három kvízzel segítünk az érettségire készülésben.

©

1. Igaz vagy hamis?

A kérdéseket az előző évek érettségi feladatsoraiból válogattuk. Lássuk, hányat találtok el.

Matematikai kvíz: ti helyesen válaszoltok erre a tíz kérdésre?

Matematikai igaz-hamis kvízzel gyakorolhattok a közelgő matekérettségire. A kérdéseket az előző évek érettségi feladatsoraiból válogattuk. Lássuk, hányat találtok el.

Kétperces matek kvíz: átmennétek az érettségin, ha ma lenne?

Jók vagytok matekból? Gyakorolnátok egy picit? Akkor ezzel a teszttel most kideríthetitek, hogy mennyit tudtok. Nektek hibátlan lesz? Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel, kattints ide. A magyar helyesírás egyik legnehezebb része, igazi mumus sokak számára. Teszteljétek a tudásotokat. Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel, kattints ide.

2. Laza agytorna

Ezek a kérdések könnyűnek tűnnek, pedig nem mindig azok. Ti tudjátok a helyes válaszokat vagy tippeltek?

Zseniális matekteszt: a kérdések könnyűnek tűnnek, pedig nem azok

Nem árt egy kis szellemi edzés a szeptemberi tanévkezdés előtt, ezért összeállítottunk egy kvízt, amellyel tesztelhetitek a matektudásotokat.

3. Fejszámolás

Ha egy kicsit koncentrál az ember, akkor nem minden feladat olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik.

Kétperces matekteszt: ti minden kérdésre tudjátok a választ?

A matek az egyik mumus az iskolában. Ha egy kicsit koncentrál az ember, akkor nem minden feladat olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik. Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel, kattints ide! Az irodalom órákon, az évek alatt nagyon sok verset és műrészletet kell kívülről megtanulni.


Ha több kvíz is érdekel, kattints ide!