... A következő kvízekben tesztelhetitek, hogy mennyire vagytok otthon a mese világában. Legyenkérdésekre. Itt éritek el ezt a kvízt. Magyar népmesék Ha szeretnétek tesztelni, mennyit ... a memóriátok, ha a klasszikus magyar rajzfilmekről van szó. Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.

... tudásotokat ezzel a kvízzel. Festmények, szobrok, épületek Ebben a kvízben ... Készen álltok? Teszteljetek a tudásotokat ezzel a kvízzel.

... hogy melyik legyen az? Most egy szuper kvízzel kideríhetitek, melyik nyelv való nektek. Ezzel a személyre szabott kvízzel kideríthetitek, melyik az a nyelv, amelyet érdemes lenne ... tanulnotok. Az angoltudás már-már alapkövetelmény, ahogyan ennél a kvíznél is. Írjátok meg nekünk, milyen nyelvet adott ki nektek az oldal.

... Szuper földrajzi kvízekkel tesztelhetitek magatokat. Ebben a válogatásban találkozhattok különbözőalapján? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel. Lakosok számmal Mennyire ismeritek ... el ezt a kvízt. Zászlók, zászlók Meg tudjátok mondani, hogy melyik zászló melyik országé? Itt tölthetitek ki ezt a kvízt.

... Szuper irodalmi kvízeket ajánlunk nektek. Találkozhattok regény- és versrészletekkel, sőt szerelmi szálakkal is. Hajrá! Idézetek magyar íróktól Ha jól ismeritek a magyar irodalmat, ez a kvíz izgalmas kihívás ... el! Kortárs vagy klasszikus? Ebben a kvízben el kell találnotok, hogy egy adott részlet vajon ... hogy kit vett feleségül például Illyés Gyula? Ebből a kvízből kideríthetitek, hogy mennyire ismeritek a szerelmi szálakat.

...   Újzélandi, új-zélandi vagy Új-zélandi? Bemelegítőnek egy gyors helyesírási kvízzel ... tesztelhetitek magatokat. Itt éritek el ezt a kvízt. Fontos események Folytatásként lássunk ... ? Ebben a kvízben kiderül, mennyire ismeritek a magyar tájszavakat. Lássuk, hányat találtok el.

... találkozhattok a következő kvízben . Lássuk, mit tudtok. KRESZ-teszt Kíváncsiak vagytok ... ? Próbáljátok ki magatokat ezzel a kvízzel. Utcák, terek Nap mint nap járjátok az utcákat, de tudjátok ... hogy kinek a nevét viselik? Néhány budapesti utcanevet választottunk nektek. Kikről nevezték el őket? Itt éritek el ezt a kvízt.

... Lássuk, tudtok-e helyesen írni, vagy felismeritek-e a következő verseket? Teszteljétek magatokat ezekkel a kvízekkel.szabállyal. Vajon le tudjátok írni helyesen a következő szavakat? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel ... a kvízzel: Nektek jó a helyesírásotok? Tegyétek próbára magatokat ezzel a kvízzel. Egybe ... vagy külön kell írni ezeket a szavakat? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel:

... Jónéhány országnak van autonóm állama, régiója vagy köztársasága, sőt még városa is. Mennyire ismeritek ezeket? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel. Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... történelmi személyeknek: Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... Gyakran használtok idegen szavakat? Lássuk, tudjátok-e mit jelent a következő hét szó. Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel. Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... hét kifejezést ismeritek-e. Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel. Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel, kattints ide!

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X