... A BuzzFeeden találtunk rá erre a kvízre, a feladat egyszerű: a megadott országokat ... e. A kvíz bemelegítésképpen könnyű kérdésekkel kezdődik - meg kell találni a vaktérképen Németországot

... annyi, hogy a következő hét idézet alapján megjelöljétek a mű címét. Itt kezdhetitek el a tesztet: Még több tesztet oldanátok meg? Itt találjátok kvízeinket .

... csatlakozni a kurzushoz. Az alkalmazás ingyenes, de van néhány funkció - például a kvízek egy része ... letölthető. Többféle eszközt kaptok a kezetekbe a tanuláshoz, többek között memóriajátékkal, kvízekkel

... A teszt angol nyelvű, de mivel csak nevek közül kell választanotok, a kvízt azok is ki tudják ... majd tölteni, akik nem tudnak angolul. Szívesen tesztelnétek, felismeritek-e a magyar irodalom legismertebb költeményeit? Próbáljátok ki ezt a kvízt:

... Az elmúlt napokban több irodalmi tesztet is ajánlottunk nektek, ma pedig egy válogatást találtok a ti kedvenc kvízeitekből. Attila Ha több tesztet is kipróbálnátok, nézzétek meg a legfrissebb kvízeket .

... próbálhatjátok ki, kommentben várjuk az eredményeket: Még több tesztet szeretnétek megoldani? Itt találjátok a legfrissebb kvízeket .

... egy kvízben tesztelhetitek, vajon jó számokra gondoltok-e. Itt találjátok a kvízt: Ha érdekelnek

... Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .  

... a könyveket és a filmeket is kívülről tudjátok, akkor ez a kvíz sem fog nehézséget jelenteni. Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .  

... Lássuk, mennyire ismeritek a magyar szólásokat, közmondásokat. Ebben a kvízben öt olyan szólástItt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... Ismeritek a régi nagy slágereket? Most kiderül, hogy mennyire, hiszen ebben a kvízben arra kell válaszolnotok, hogy mikor jelentek meg ezek a számok. Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... Ebben a rövid kvízben arra kell válaszolnotok, hogy a következő magyar települések melyik megyénkben vannak. Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel, kattints ide!

... Most kiderül, hogy mennyire ismeritek a magyar tájszavakat, ebben a kvízben a tíz legérdekesebbet gyűjtöttük össze. Nektek hibátlan lesz? Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X