... Szívesen megoldanátok néhány matektesztet? Mutatunk három egészen izgalmas kvízt. hogy ha egy négyszög két szemközti szöge derékszög, akkor az téglalap? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel ... ? Érdekes kvízre bukkantunk a BuzzFeeden: ezt a matektesztet 12 éves diákoknak állították össze tanárok, de egyik-másik kérdés a felnőtteken is kifog. ..

... Ady Endre-verset angolra. Kitaláljátok melyik versről lehet szó? Itt éritek el ezt a kvízt ... Kitaláljátok, hogy melyik idézet melyik könyvből van? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel ... Regényhősök Ha sok regényen túlvagytok már, ez a kvíz nem okozhat gondot nektek. Kideríthetitek, mennyire emlékeztek jól a szereplőkre.

... Az utóbbi időkben is számos érdekesnél érdekesebb kvízt készítettünk nektek, ezek közül mostakkor ez a kvíz tetszteni fog nektek. Ki a szerzője az idézett részeknek? Itt éritek el a tesztet ... ezt a kvízt nektek találtuk ki. Ti felismeritek a híres verseinket, ha a Google fordítójának jóvoltából ... most angolul olvassátok őket? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel. Regények, regények Sok

... Izgalmas műveltségi kvízekkel tesztelhetitek magatokat. Lássuk, hogy ismeritek e a következő szavak jelentését. nyelvből erednek. Itt éritek el ezt a kvízt. Mit jelentenek ezek a szavak? Mit jelent a furtina ... vagy a sziket? Lássuk, ismeritek-e ezeket a szavakat. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.

... Szerettek olvasni? Akkor ezeket a kvízeket élmény lesz kitöltenetek - még azt is kideríthetitek, hogy a kortárs magyar irodalommal mennyire tartjátok a lépést. A kortárs magyar irodalommal is tartjátok a lépést? Ebből a kvízből - amiben verseket ... ? Kinek a hőse Bébé, Szeredás Emerenc vagy éppen Csepü Palkó? Zárjátok a napot egy irodalmi teszttel. Ha több kvíz is érdekel titeket, kattintsatok ide!

... Itt találjátok a kvízt: Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... találkozhattok a következő kvízben. Otthon vagytok ezekben a témákban? Itt találjátok a kvízt: Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... Itt találjátok a kvízt: Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... Itt találjátok a kvízt: Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... Itt találjátok a kvízt: Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... A középszintű magyarérettségin összesen 8 pontot adhatnak a helyesírásra, ezekkel a kvízekkelhiányzik. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel . Egybeírás, különírás Ebben a kvízben ... szerint Lássuk, mennyire ismeritek az új helyesírási szabályokat. Ebben a kvízben a főbb ... változásokról találkozhattok példákkal. Itt találjátok ezt a kvízt. Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... Három különböző témájú, de műveltségi kvízt tölthettek ki. Az egyik az általános műveltséget méri  Idegen szavak Ebben a kvízben olyan szavak jelentését kell kitalálnotok, amelyekkel ... tölthetitek ki ezt a kvízt. Történelem, kultúra, földrajz Lássuk, hogy különböző témakörökben mennyire ... kérdésekkel az alábbi kvízben. Itt éritek el. Ki tudjátok egészíteni ezeket a közmondásokat ... ismereteiteket ezzel a kvízzel. Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... Kétperces helyesírási teszt Olyan helyesírási kvízzel készültünk nektek, amelyben ... tulajdonnevek Ezzel a kvízzel gyakorolhatjátok a tulajdonnevek, díjak helyesírását. Mi változik

... Lássuk, mennyire megy a matek. Ezekre a kérdésekre is tudtok válaszolni? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.Itt találjátok a kvízt: Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... Itt találjátok a kvízt: Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X