... A középszintű magyarérettségin összesen 8 pontot adhatnak a helyesírásra, ezekkel a kvízekkelhiányzik. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel . Egybeírás, különírás Ebben a kvízben ... szerint Lássuk, mennyire ismeritek az új helyesírási szabályokat. Ebben a kvízben a főbb ... változásokról találkozhattok példákkal. Itt találjátok ezt a kvízt. Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... Három különböző témájú, de műveltségi kvízt tölthettek ki. Az egyik az általános műveltséget méri  Idegen szavak Ebben a kvízben olyan szavak jelentését kell kitalálnotok, amelyekkel ... tölthetitek ki ezt a kvízt. Történelem, kultúra, földrajz Lássuk, hogy különböző témakörökben mennyire ... kérdésekkel az alábbi kvízben. Itt éritek el. Ki tudjátok egészíteni ezeket a közmondásokat ... ismereteiteket ezzel a kvízzel. Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... Ebben a kvízben híres történelmi személyek szintén híres idézeteit gyűjtöttük össze nektek ... Tudjátok, melyiket ki mondta? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel. Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel titeket, kattintsatok ide!

... a görög mitológiában akár a 20. századi történelemben? Ezekből a kvízekből kiderül.a történelmi fogalmakat? Ezzel a kvízzel tesztelhetitek, hogy mennyire biztos a tudásotok ... és politikusokról állítottunk össze egy fotósorozatot. Tudjátok, hogy ki szerepel a képeken? Ezt a kvízt itt ... a megfelelő választ. Itt találjátok ezt a tesztet. Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... érettségiző diákoknak is kellett az első részben - a kvízt elsősorban azoknak ajánljuk, akik több éve ... feladatokból állt, ezekből válogattunk nektek párat. Angolból Ebben a kvízben az idei érettségi

... álneveit? Hallottatok már a Kákay Aranyos névről? Ezzel a kvízzel próbára tehetitek tudásotokat ... a megfelelő szerzővel az egyes hősöket? Itt éritek el ezt a tesztet. Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... Alapvető funkciók Az emberi test alapvető funkcióról, folyamataiól van szó ebben a kvízben ... Háztartási kérdések Ebben a kvízben a vérlemezkék és a DNS kérdésköre mellett a hússütés és a kelt ... tészta biológiai folyamatairól is kaptok kérdéseket. Itt találjátok a kvízt. Immunrendszer ... próbára tehetitek. Tíz kérdés, tíz válasz. Menni fog? Ezt a kvízt itt éritek el .

... Itt találjátok a kvízt: Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... Itt találjátok a tesztet:  Ha még nem volt elég, és szívesen kitöltenétek még egy kvízt, kattintsatok ide!

... Három különböző földrajzi kvízt ajánlunk nektek. Fővárosok, tavak és egy igaz-hamis. Megbirkóztok velük? Tegyétek próbára tudásotokat.hogy melyik tó hol található? Akkor ez a kvíz nem foghat ki rajtatok. Sőt még segítségetek ... hibátlan lesz-e. Itt találjátok a kvízt. Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... Most érettségiztetek? Akkor ez a kvíz nem foghat ki rajtatok. Lássuk, menyire vagytok jók töriből ... felismeritek ezeket a híres történelmi személyeket? Teszteljétek a tudásotokat a következő kvízzel. Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... történelmi személyek és sztárok neveivel találkozhattok. Itt éritek el ezt a kvízt. Budapesti ... a stílusokat és stílusirányzatokat? Ha jók vagytok művészettörténetből, akkor ez a teszt sem jelenthet kihívást. Ezt a kvízt itt találjátok.

... Itt találjátok a kvízt: Ha több kvíz is érdekel,  kattints ide .

... Mennyire ismeritek a magyar és a világirodalmat? Felismeritek az írókat egy kép alapján? Három különböző irodalmi kvízt választottunk ki nektek.találkozhattok ebben a kvízben. Ki van a képen? Itt éritek el a arcfelismerős kvízt. Világirodalomtól ... a magyar irodalomig Ebben a kvízben találkozhattok világirodalmi alkotásokkal és a magyar ... verseiből származnak a megadott részletek? Itt tölthetitek ki a kvízt.

... próbálhatjátok ki: Tudtok annyit, mint egy 12 éves? Érdekes kvízre bukkantunk a BuzzFeeden

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X