... Otthon vagy a földrajzban és a történelemben is? Akkor ezt a kvízt neked találtuk ki! Ismerd fel a magyar települések címerét!Neked hogy megy? Ha más kvízek is érdekelnek, kattints ide!

... kvízünkkel:   Ha több teszt is érdekel, kattints ide !

... Itt találod a tesztet: Több kvíz is érdekel? Kattints ide!

... szeretnétek pályázni. De vajon ismeritek a nagyobb vállalatokat eléggé? Ezt tesztelhetetitek le kvízünkben:   A válaszokat ITT és ITT találjátok meg.

... Mennyire vagy otthon a magyar költészet híres verseiben? Most kipróbálhatod magad egy ingyenes kvíz segítségével! Ha érdekelnek az irodalmi kvízek, itt még többet kipróbálhatsz. Itt próbálhatod ki a tesztet:

... Érettségire készülsz, vagy csak felelevenítenéd a tudásod? Itt egy remek kvíz: mind a tíz kérdésre tudod a választ? Egy hónap van a töriérettségiig, úgyhogy itt az idő a tudásotok teszteléséhez. Itt találjátok: Ha még több kvíz érdekel, kattints ide!

... Itt találod a tesztet:   Ha más kvíz is érdekel, kattints ide!

... alapján is? Most kipróbálhatod magad! Összeállítottunk a híres várakból egy rövid kvízt.várakat. Kommentben ér jelezni, hogy ment. Ha még több kvízt ki szeretnél próbálni, kattints ide!

... Otthon vagy az irodalomban? Mennek az évszámok és a szerzők? Összeállítottunk nektek egy rövid műveltségi kvízt. Hat rövid kérdés, hat válasz. Neked mennyi menne elsőre? Itt próbálhatod ki a tesztet: Ha több kvíz is érdekel, kattints ide!

... Az elmúlt évek tavaszi matek érettségijeinek 2. feladata 2 ponttért. Neked menne? Teszteld le a tudásod ebben az ingyenes kvízben!mennyire megy a matek.   Ha több kvízt is kipróbálnál, kattints ide! Az idei érettségivel kapcsolatos írásainket pedig erre keresd !

... Dalszövegek, együttesek és híres énekesek. Te ismered őket? Itt találod a tesztet:   Ha más kvíz is érdekel, kattints ide !

... Ezúttal az Európa Pont karácsonyi kvízét ajánljuk, amelyben tíz kérdésre kell válaszolnotok ... ? Ebben a kvízben ötven kérdésre kell válaszolnotok a földrajzi nevekkel kapcsolatban, itt

... Olvastad az összes kötetet, láttad a filmeket és úgy érzed rajtad nem fog ki semmi? Itt egy kvíz ... ami csak a legjobbaknak megy. 5 plusz 1 kérdés a Harry Potterről. Ha a többi kvízünk is érdekel

... Itt próbálhatod ki a tesztet:   Ha még több kvíz érdekel, kattints ide!

... Teszteljétek tudásotokat ezzel a kvízzel: összesen tíz szó helyes alakját kell megadnotok

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X