szerző:
Eduline

Ha egyetemisták vagytok, dolgoztok vagy csak nem vagytok elég szorgalmasak, sőt inkább halogató típusok vagytok, de mégis szeretnétek hatékonyak lenni, ez az ingyenes app segítségetekre lehet.

A Finish nevű appnak akkor veszitek a legnagyobb hasznát, ha ti is krónikus halogatók vagytok. A feladatokat úgy is beállíthatjátok, hogy csak a határidő közeledtével kerüljenek a szemetek elé, de úgy is, hogy óránként kapjatok emlékeztetőt. Ha befejeztetek valamit, egy kedves kis hangeffektet kaptok jutalomként.

©

Az applikáció lényegében egy virtuális asszisztens, vagy főnök, attól függően, mennyire hallgatsz rá. Ha valamit például nem fejezel be időben, akkor viszont figyelmeztet.

Ha úgy érzitek, hogy alábbhagyott a lelkesedésetek, egyetlen érintéssel újra megnézhetitek az összes addigi véghezvitt munkátokat, hogy lássátok, mennyire vagytok hatékonyak. Az alkalmazást iOS operációs rendszerre tölthetitek le, innen.

Ez az egyik legjobb ingyenes fordítóprogram, amely offline is működik

Ezzel az ingyenes appal könnyen és gyorsan megtalálhatjátok a keresett idegen szavak jelentését. Ezzel az alkalmazással nem csak online, hanem offine is megtalálhatjátok a szótárban éppen keresett savakat, hiszen az alkalmazás működéséhez nem kell állandó internetkapcsolat. Jól jöhet, ha egy hivatalos levelet írtok, de nem vagytok biztosak a szavak jelentésében.