szerző:
Eduline

Két HR-tematikájú, hiánypótló képzést indít a HVG Akadémia: interaktív, gyakorlatias kurzusokon vehettek részt.

©

Számos konferencia, TEDx rendezvény és rengeteg üzleti könyv után a HVG Akadémia két HR-tematikájú, hiánypótló képzést indít.

A két képzés témája: Integrált Employer Branding és Agile Recruitment. Az ezekhez kapcsolódó szakterület ismerete jelenleg versenyelőnynek számít, a jövőben pedig nékülözhetetlenné fog válni.

A workshop jellegű képzéseket péntekenként 9-17 óra között tartják majd. A végzett hallgatók pedig a HVG Akadémia oklevelét kapják meg.

Az Agile Recruitment képzés időpontjai:

  1. Május 4. - Agilitás a toborzásban (téma lesz például a digitális transzformáció a HR-ben, toborzási trendek, agilis szemléletmód a toborzásban)
  2. Május 18. - Agilis team, sikerkommunikáció (például a belső kommunikáció és az agilitás, miért jó az agilis toborzás a businessnek?)
  3. Június 1. - Agilis külső kommunikáció, villámtoborzás (például gyakorlatban használható interjútechnikák)

Az Employer Branding képzés időpontjai:

  1. Május 11. - Vágj bele!
  2. Május 25. - Valósítsd meg!
  3. Június 8. - Keltsd életre!

További információt itt találtok a képzésekről.

HVG Pártoló Tagság program
A HVG több mint 1 milliós olvasótábora zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika. Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat, a HVG Pártoló Tagsági programot indít. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek. Csatlakozzatok a programhoz, vagy támogassatok minket egyszeri hozzájárulással!

Érdekel az informatika? Ezt a képzést érdemes megnézni

Ha egy kicsit mélyebben szeretnétek megismerni az informatika rejtelmeit, és ezen a területen szeretnétek elhelyezkedni, akkor ez a képzés nektek szól. Újabb UX-képzést indít az xLabs. Mit is jelent ez pontosan? Ahogy már korábban többször is írtunk róla, a UX egy olyan IT-s szakma, amelyre hatalmas kereslet van itthon és külföldön is.