szerző:
Eduline

Ilyen az igazi pech: rákiabált egy HR-vezetőre a reggeli metrón, néhány órával később ugyanaz a férfi interjúztatta.

©

Matt Buckland és egy utastársa éppen a tömött reggeli metróról szálltak le, amikor az majdnem fellökte, és egy hangos káromkodással is megsértette. Pár órával később Buckland interjúztatta, aki a konfliktus ellenére elégedett volt vele, de a férfi az állást végül nem kapta meg - írja a Daily Mail.

Buckland egy nőnek engedett utat, hogy az leszállhasson a metróról a londoni Monument Station állomásnál, utastársa viszont úgy gondolta, hogy szándékosan akadályozza. Az eset hétfő reggel történt. ''Meglökött, én megfordultam, és mondtam, hogy én is le fogok szállni, de ő átfurakodott, és visszafordulva egy káromkodást is eleresztett" - mondta a HR-vezető.

Amikor ugyanazon a napon az utastárs besétált az állásinterjúra a Forward Partners nevű befektetési cégnél, nem ismerte meg elsőre a férfit, akire rákiabált - néhány, metróval kapcsolatos kérdés után viszont leesett a tantusz. Az álláskereső, aki webfejlesztőnek jelentkezett a vállalathoz, viccesre vette a figurát Bucklandhez hasonlóan, a férfi azonban végül nem kapta meg az állást.

"Amikor interjúztatsz, azt is nézed, hogy a személy igazi emberi lény-e. Ez a kapcsolatról szól. Az interjú végére mindketten lazán kezeltük a dolgot, bár a jelölt nem kapta meg az állást. Talán mostantól jobb lesz a hozzáállása a reggeli tömeghez, hiszen egy nap egy utastársa segítségére is szüksége lehet" - mondta Buckland. Öt dolog, amit soha ne mondjatok egy állásinterjún.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!