szerző:
Eduline

Nyár, fesztiválszezon, sör... és jóga?? Igen, létezik egy mozgásforma, amit az EFOTT fesztivál július 10-16. között vezetett be a mindennapokba. Mutatjuk, hogy néz ki.

©

Mi is az a sörjóga?

©

A mozgásforma alkohollal történő ötvözése során jógamozdulatokat egészítenek ki sörkortyolgatással, így párosítva a kellemest a hasznossal. Még egy újítással is készülnek a szervezők: idén vegán és humusz street food ételek is várják a fesztiválozókat. Food Truck Udvarral és különböző helyeken szétszórt Food truck-okkal ugyanúgy készülnek a szervezők, mint ahogy biztosítanak lehetőséget a főzésre vágyóknak is.

©

A hazánkat köztudattan kedvelő ausztrál utcazenész, Dub FX pedig vitorlázást követően imával és csikunggal (ősi kínai energiatorna) hangolódott a csütörtöki esti koncertre. Kiderült, hogy az egyetemisták által teremtett különleges hangulat mellett Dub FX különösen az EFOTT sokféle zenei stílusát kedveli, mert mint mondja, Ausztráliát sokkal inkább a tematikus fesztiválok jellemzik.

©

Kviddics, wakeboard, sörjógára - ezeket a sportokat is kipróbálhatjátok az idei EFOTT-on

Nem véletlen, hogy az EFOTT-ot tartják a legsportosabb nyári fesztiválnak, hiszen a táncon és a csápoláson túl nappal számos mozgalmas tevékenységet lehet űzni, vagy éppen az új sportőrületeket kipróbálni. Itt a reggelek ébresztő tornával indulnak! Vizi és vízparti mozgásformák egyaránt megtalálhatók lesznek június 10-16. között, Velencén.