Így is lehettek hatékonyak: ez az app sokaknak nagyon hasznos lehet

Szerettek rendszerekben gondolkozni és nem szeretitek az összevisszaságot? A következő telefonos alkalmazással hatékonyabbak lehettek.

Ha sokszor úgy érzitek, nem tudjátok jól beosztani az időtöket, netán gyakran kicsúsztok a határidőkből, ez az app segítségetekre lehet.

hirdetés
hirdetés

Finish.

A Finish. azok számára készült, akik notórius halogatók. Az applikáció lényegében egy virtuális asszisztens, vagy főnök, attól függően, mennyire hallgatsz rá. Kijelölheted a feladatokat, és egy kedves kis hangjelzés a jutalmad, ha be is fejezed. Ha valamit nem fejezel be időbne, akkor viszont figyelmeztet.

Forrás: itunes

Remek dolgot találtak ki szegedi gimnazisták, így könnyítik meg a diákok életét

Minden fontos információt egy helyre rendez, emellett csökkenti az adminisztrációs ügyintézés idejét az a Facebook Messengerre alapuló új kommunikációs eszköz, amelyet két szegedi diák készített. A messengeres chatbotok előnye, hogy telepítés nélkül, egy már meglévő platformra támaszkodva használhatók, csak a megfelelő kulcsszavakra van szükség, az app pedig minden információt jelez - írja a hvg.hu.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X